Trænere og kontakt

Du kontakter klubben på email: kontakt@ettc.dk ,eller ring til formanden, Anja på tlf. 20647484

Felipe Matarese

Bor i Nærum og har spillet Bordtennis siden jeg var 8 år.

Spiller i dag 2.division i Hillerød, hvor jeg går på en skole der giver mig mulighed for at træne bordtennis hver dag.

Jeg ved hvordan børnene har det ved bordet og kender mange gode øvelser der kan udvikle deres spil. Jeg spiller rigtig mange kampe og vandt bl.a. Top-12 i Danmark som Puslinge spiller tilbage i 2014. Jeg vil være fast træner om Onsdagen.

——————————-

Anja Bech Jensen

Bor i Helsingør og har spillet Bordtennis som ung, og igen siden jeg var 35år.

Spiller i dag 1.Division dame division for Fredensborg. Har spillet rigtig mange stævner med success i både indland og udland.

Jeg er uddannet klubtræner og mental træner, har side 2013 været træner for seniorer og børn i alderen 7-16 år både begynder og øvet niveau. Jeg har selv 3 børn og lægger stor vægt på at skabe et trygt og rart træningsmiljø hvor vi møder og udfordrer børnene hvor de er. 

Jeg træner ungdomsholdet onsdag og fredag samt står for senior afdelingen mandag og onsdag. 

——————————-

Peter Jørgensen

Har boet i Espergærde siden 2008 og har 4 børn i alderen 10-18 år.
Jeg er vokset op med bordtennisbord i kælderen og har altid haft stor fornøjelse ved at spille ”for sjov”. Jeg har selv dyrket forskellige sportsgrene hele mit liv og mener at bordtennis skal være et godt alternativt tilbud til børn og unge i Espergærde. Jeg er kasserer i klubben og vil støtte op om klubben på andre praktiske områder.

ETTC’s trænere er årligt alle registreret med børneattester i henhold til lovkrav