Kontingent og udstyr

Kontingent og udstyr

Ungdoms spillere (7 -15 år )

Hold A) let /øvet – 1 sæson kontingent: 1875 kr.  

Senior spillere (18-99 år) – 1 sæson kontingent: Kr. 1.200,-

Familie bordtennis: 

Tilmelding sms / ring 

Anja mobil 20647484 

Vores bank Spar Bank Nord bedes anvendt i forbindelse med kontingent samt øvrige indbetalinger til klubben. 
Angiv altid navn på medlem og aktivitet (hvad der betales for). Kontonummeret er: 9056-1580188008

Det er vigtigt at komme godt fra start!

Klubtrøjen er en Victas V-Tshirt 216, 2020 model og koster Kr.300,-. Du skal spille i en klubtrøje til alle officielle stævner og holdkampe, i henhold til Bordtennis Danmarks reglement. Den er designet til bordtennis. Den er 100% polyester microfiber, blød og åndbar og behagelig at træne i. På ryggen trykker vi dit navn.

GRØN BAT er begynder battet som vi anbefaler vores yngste spillere er fra Yinhe. Det er et let allround træ med rigtige 1.8mm belægninger af god gummi kvalitet (god skru og moderat fart). Størrelsen på det konkave håndtag er ideelt for børn. Battet kan bruges i flere år og der medfølger et godt etui. Det er vigtigt for barnet som er ny i sporten ikke at overtage fars eller mors gamle bat fordi øvelserne bag de rigtige bevægelser og slag ofte bliver sværere at udføre med et for hurtigt eller for sløvt bat.

GUL bat

GUL BAT er et rigtigt fint komfotabelt starterbat fordi der er masser af kontrol og ikke for meget fart. Den er også god for den erfarne spiller, >2 år, der kan loope og generere overskru. Battet er særlig godt når der spilles tæt ved bordet med overskru fordi bolden flyver i en fin bue. Battet bemærker sig ved et meget komfortabelt greb som er lige og lidt tykkere end junior battet (til den lidt større hånd).

BLÅ BAT er et Premium starter bat som vi anbefaler til den voksne begynder spiller eller til junior spilleren med >2års erfaring. Battet fungerer rigtig fint med Yinhe9000D belægningerne i 1.8mm fordi der er relativt meget fart i træet.

RØD BAT er et Offensivt starter bat og er vores svar på et fornuftigt offensivt starter bat til spilleren som har erfaring >2år og som kan loope. Da håndtaget er lidt større end junior battets skal man lige sikre sig at det passer, evt. konkav form er løsningen. Belægningen klæder battet rigtig godt, mens en mere passiv belægning vil ødelægge harmonien og de fine egenskaber der får rigtig mange bolde til at sidde hvor de skal. Vi har valgt samme producent (Yinhe) til belægning og Venus III betegnes Off- med en medium hårdhed (42-45 grader). Belægningerne minder mere om de europæiske som også kan bruges til hurtigt kontraspil. Tykkelse er MAX.

ETTC anbefaler at spille med indendørs trænings sko (som til badminton eller håndbold) eksempelvis model “Asics Gel Blast” med non-marking sål. Denne sko er let og samtidig en god støtte for svang, hæl og knæ. Dette er særlig vigtigt med tanke på at der vil blive løbet og hoppet meget i ungdomstræningen, mens det også kan skåne knæ og hofte for seniorspillerne.